Ištrinkite savo duomenis arba paskyrą

Šiame puslapyje paaiškinama, kaip ištrinti savo duomenis arba visą paskyrą Talkmio (Talkmio svetainės programėlėje ir Talkmio mobiliojoje programėlėje, kurias leidžia „Internet Solutions, UAB“).

Ištrinti konkrečius duomenis neuždarydami paskyros

  1. Prisijungkite prie app.talkmio.com.
  2. Pokalbiai ir bilietai: atidarykite pokalbį „Inbox“ skiltyje ir pasirinkite Delete; išspręsti pokalbiai, kurie yra senesni nei jūsų plano istorijos laikotarpis, ištrinami automatiškai.
  3. Lankytojai ir kontaktai: atidarykite „Contacts“, pasirinkite kontaktą ir paspauskite Delete. Lankytojų statistika, senesnė nei jūsų plano istorijos laikotarpis, kasdien ištrinama automatiškai.
  4. Žinių bazė: atidarykite „Mio AI“ ir pašalinkite bet kurią svetainę, puslapį, tekstą ar failą – jų turinys ištrinamas nedelsiant.
  5. Komandos nariai: Team → Remove.

Ištrinti visą paskyrą

  1. Prisijungkite prie app.talkmio.com kaip paskyros savininkas.
  2. Atidarykite Settings → Danger zone → Delete account ir patvirtinkite įrašykite žodį DELETE.
  3. Alternatyviai, iš registruoto el. pašto adreso rašykite į [email protected] ir paprašykite ištrinti paskyrą; patvirtinsime per 3 darbo dienas.

Kas ištrinama ir kas išlieka

  • Ištrinama nedelsiant: jūsų profilis (vardas, el. pašto adresas, slaptažodis), komandos nariai, svetainės ir vidžeto nustatymai, pokalbiai, žinutės, bilietai, lankytojai, kontaktai, užrašai, žinių bazės turinys ir DI įstelgimai (embeddings), „push“ tokenai ir API tokenai.
  • Išlaikoma iki 30 dienų šifruotose atsarginėse kopijose, tada pašalinama.
  • Išlaikoma 10 metų pagal Lietuvos buhalterijos įstatymą: sąskaitos faktūros ir mokėjimų įrašai (įmonės pavadinimas, apmokestinimo adresas, PVM kodas, sumos). Jie nebebus susieti su aktyvia account.

Klausimai: [email protected]. Taip pat žiūrėkite mūsų Privatumo politiką.